Bekijk hier de prijzen van de goedkoopste leesmap van Nederland

Kies het pakket dat bij u past en biedt uw gasten vandaag nog de meest uitgebreide en actuele leesmap van Nederland. Eindeloos veel lees- en luisterplezier!

6 Maanden

€ 32,95/pm

 • Actuele content
 • Inzicht in statistieken
 • Gratis promotiemateriaal
 • Koppeling met Narrow Casting
 • Delen van informatieberichten via Wait

12 Maanden

€ 23,95/pm

 • Actuele content
 • Inzicht in statistieken
 • Gratis promotiemateriaal
 • Koppeling met Narrow Casting
 • Delen van informatieberichten via Wait

24 Maanden

€ 19,95/pm

 • Actuele content
 • Inzicht in statistieken
 • Gratis promotiemateriaal
 • Koppeling met Narrow Casting
 • Delen van informatieberichten via Wait

Een perfect totaalpakket

Wait heeft meer dan 50.000 actieve gebruikers per dag, die Wait op 2.500 locaties kunnen gebruiken. Waar andere leesmap partijen werken met diverse pakketten werken wij met 1 pakket zodat de gebruiker bij alle Wait locaties zijn / haar favoriete item verder kan lezen of luisteren.

Deze organisaties omarmen Wait

Vier behandelingen op een dag en tussendoor wachten en rusten. Voor de mensen die bij ons in de kliniek liggen, wilden we het wachten aangenamer maken. Met de Wait app zijn we daarin geslaagd. En niet onbelangrijk: het is een stuk hygiënischer. 24/7 tijdschriften en boeken luisteren/lezen op je eigen telefoon en tablet.

Marjolein Zakee

Libra Revalidatie Audiologie

Bij het St. Anna Ziekenhuis waren we op zoek naar mogelijkheden om onder andere tijdschriften op een andere manier aan te bieden. Innovatie en duurzaamheid speelde hierbij een grote rol. Daarnaast is gastvrijheid voor het St. Anna natuurlijk van groot belang. Met de digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken van Wait kunnen we dit nog meer uitstralen richting onze patiënten en bezoekers maar ook medewerkers.

Mijntje Lenting

St. Anna Ziekenhuis

De reden dat wij de Wait app aan zijn gaan bieden is omdat het enorm veel toegevoegde waarde heeft voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Met het brede aanbod aan digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken proberen we men een zo prettig mogelijk verblijf te bieden en verbreden we onze dienstverlening. Daarnaast is het voor ons als ziekenhuis erg prettig dat Wait graag meedenkt in het promoten van de app binnen onze organisatie. Zo realiseerden we zelfs promotiemateriaal in onze eigen huisstijl!

Emmelien de Groot

UMC Utrecht

Door COVID-19 hebben we afscheid moeten nemen van de tijdschriften in de wachtruimtes. Wait is hier de perfecte oplossing. De app wordt enthousiast ontvangen door patiënten en bezoekers, maar ook door onze eigen medewerkers.  Daarnaast is de app makkelijk te installeren en is het gebruiksvriendelijk, waardoor we binnen één dag al meer dan 200 downloads hadden gerealiseerd. Verder is het aanbod breed en voor ieder wat wils. Met Wait maken we het wachten een stukje leuker.

Ka-an Man

ETZ Ziekenhuis

Door COVID-19 mochten de bladen niet meer van hand tot hand gaan en werden we getipt op Wait. De klanten reageren enthousiast op de app. Het installeren is eenvoudig en er wordt veel gebruik van gemaakt. De leesmap digitaal, zo ben ik klaar voor de toekomst!

Jaap Allart

Lintsen kappers

Wait is voor ons een ideale partner voor het optimaliseren van de digitalisering voor onze patiënten. We bespreken regelmatig de nieuwste ontwikkelingen en brainstormen dan over interessante toevoegingen. Met de digitale wachtkamer app van Wait nemen we afscheid van fysieke bladen en zijn we in staat om nieuwe technieken toe te passen.

Wim Pleunis

ETZ Ziekenhuis

Ik maakte voor het eerst kennis met Wait in het ziekenhuis. Wij zetten Wait in zakelijke leesmap voor mensen die wachten in de wachtruimte tijdens klein onderhoud en reparaties. Maar ook voor ouders die met kinderen auto’s komen bewonderen.

Peter van Riel

Automotive van Riel

Bij TopParken waren we op zoek naar een extra service om onze gasten nog meer ontspanning te bieden tijdens hun vakantie. Wait biedt hierin de oplossing. Via de Wait app hebben onze gasten namelijk toegang tot +1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun telefoon en tablet. Bijkomend voordeel; geen gesleep met zware boeken en tijdschriften.

Lieke van Beuzekom

TopParken

Heb je hulp nodig op meer informatie? Wij staan voor je klaar!

Ook wij willen jouw gastvrijheidsbeleving en klanttredenheid verhogen. Benieuwd naar wat Wait voor jouw organisatie kan betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Bekijk hieronder de inhoud van Wait

Bekijk alles

Vragen? Wij staan voor je klaar

Hoe werkt de Wait app?

Welke vormen van content ondersteunt Wait?

Hoe bied ik Wait aan mijn gasten aan?