Leesmap samenstellen, niet meer nodig

Met de digitale leesmap van Wait hebben uw gasten altijd toegang tot meer dan 150 actuele tijdschriften, boeken en luisterboeken. Ontdek het succes van de start-up van het jaar.

Alles in één, altijd actueel

30.000 organisaties beschikken momenteel over een leesmap, in 45% van de gevallen is het favoriete tijdschrift niet (meer) voor handen. Dat komt omdat iemand anders het tijdschrift aan het lezen is, of deze nooit in het leesmap pakket heeft gezeten.

Dit is een teleurstelling. Wij van Wait zijn van mening dat teleurstellingen verleden tijd moeten zijn. Daarom hebben wij de leesmap gedigitaliseerd en ervoor gekozen een groot aanbod van populaire tijdschriften, boeken en luisterboeken aan te bieden.

  • Voor ieder wat wils

  • Voorkom keuzestress

  • De goedkoopste digitale leesmap

Klanten aan het woord

“Met de Wait app maken we het wachten aangenamer en hygiënischer”

Vier behandelingen op een dag en tussendoor wachten en rusten. Voor de mensen die bij ons in de kliniek liggen, wilden we het wachten aangenamer maken. Met de Wait app zijn we daarin geslaagd. En niet onbelangrijk: het is een stuk hygiënischer. 24/7 tijdschriften en boeken luisteren/lezen op je eigen telefoon en tablet.

Marjolein Zakee

Libra Revalidatie Audiologie

“Wait versterkt onze gastvrijheid met tijdschriften, boeken en luisterboeken”

Bij het St. Anna Ziekenhuis waren we op zoek naar mogelijkheden om onder andere tijdschriften op een andere manier aan te bieden. Innovatie en duurzaamheid speelde hierbij een grote rol. Daarnaast is gastvrijheid voor het St. Anna natuurlijk van groot belang. Met de digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken van Wait kunnen we dit nog meer uitstralen richting onze patiënten en bezoekers maar ook medewerkers.

Mijntje Lenting

St. Anna Ziekenhuis

“Met het brede aanbod proberen we men een zo prettig mogelijk verblijf te bieden”

De reden dat wij de Wait app aan zijn gaan bieden is omdat het enorm veel toegevoegde waarde heeft voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Met het brede aanbod aan digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken proberen we men een zo prettig mogelijk verblijf te bieden en verbreden we onze dienstverlening. Daarnaast is het voor ons als ziekenhuis erg prettig dat Wait graag meedenkt in het promoten van de app binnen onze organisatie. Zo realiseerden we zelfs promotiemateriaal in onze eigen huisstijl!

Emmelien de Groot

UMC Utrecht

“Met Wait maken we het wachten een stukje leuker”

Door COVID-19 hebben we afscheid moeten nemen van de tijdschriften in de wachtruimtes. Wait is hier de perfecte oplossing. De app wordt enthousiast ontvangen door patiënten en bezoekers, maar ook door onze eigen medewerkers.  Daarnaast is de app makkelijk te installeren en is het gebruiksvriendelijk, waardoor we binnen één dag al meer dan 200 downloads hadden gerealiseerd. Verder is het aanbod breed en voor ieder wat wils. Met Wait maken we het wachten een stukje leuker.

Ka-an Man

ETZ Ziekenhuis

“De klanten reageren enthousiast op de app”

Door COVID-19 mochten de bladen niet meer van hand tot hand gaan en werden we getipt op Wait. De klanten reageren enthousiast op de app. Het installeren is eenvoudig en er wordt veel gebruik van gemaakt. De leesmap digitaal, zo ben ik klaar voor de toekomst!

Jaap Allart

Lintsen kappers

“Met de digitale wachtkamer app van Wait nemen we afscheid van fysieke bladen”

Wait is voor ons een ideale partner voor het optimaliseren van de digitalisering voor onze patiënten. We bespreken regelmatig de nieuwste ontwikkelingen en brainstormen dan over interessante toevoegingen. Met de digitale wachtkamer app van Wait nemen we afscheid van fysieke bladen en zijn we in staat om nieuwe technieken toe te passen.

Wim Pleunis

ETZ Ziekenhuis

“Wij zetten Wait in zakelijke leesmap voor mensen die wachten”

Ik maakte voor het eerst kennis met Wait in het ziekenhuis. Wij zetten Wait in zakelijke leesmap voor mensen die wachten in de wachtruimte tijdens klein onderhoud en reparaties. Maar ook voor ouders die met kinderen auto's komen bewonderen.

Peter van Riel

Automotive van Riel

“Via de Wait app hebben onze gasten toegang tot +1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken”

Bij TopParken waren we op zoek naar een extra service om onze gasten nog meer ontspanning te bieden tijdens hun vakantie. Wait biedt hierin de oplossing. Via de Wait app hebben onze gasten namelijk toegang tot +1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun telefoon en tablet. Bijkomend voordeel; geen gesleep met zware boeken en tijdschriften.

Lieke van Beuzekom

TopParken

Sluit jij je ook aan bij Wait? Vele organisaties gingen je al voor!

Wacht niet langer! Activeer Wait bij uw organisatie

De app is na activatie direct te gebruiken voor al uw gasten en medewerkers. +2.000 innovatieve organisaties gingen u voor.

©2024 Wait. All rights reserved.