Leesmap bezorgen altijd op tijd en actueel

Wij bezorgen 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken op uw locatie. Uw gasten lezen of luisteren op de eigen telefoon of tablet. Vele organisaties gingen u voor, ontdekt de leesmap Wait.

Dé digitale leesmap voor organisaties

De digitalisering gaat in stroomversnelling. Dit geldt ook voor de leesmap. Liet u voorheen de leesmap bezorgen, is dat vanaf nu met Wait niet meer nodig.

Wait is een app waarmee uw gasten -via de eigen telefoon en tablet- bij binnenkomst in uw organisatie direct toegang krijgen tot eindeloos veel tijdschriften, boeken en luisterboeken. Onze bezorgers bezorgen digitaal door het gehele land, vanuit het gezellige brabant worden 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken geupload naar dagelijks 50.000+ gebruikers, bij meer dan 2.000 aangesloten locaties.

Klaar om uw gasten te verrassen? Vele organisaties gingen u voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaamt u de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor uw gasten. De ontwikkeling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.000 succesverhalen.

Wacht niet langer! Activeer Wait bij uw organisatie

De digitale leesmap van Wait is na activatie direct te gebruiken op locatie door gasten, bezoekers en medewerkers. Zodra zij uw organisatie betreden heeft men direct toegang tot de digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

©2024 Wait. All rights reserved.