Wait Partners

Booking Experts

De meeste vakantieparken lopen tegen dezelfde problemen aan. Veel verschillende systemen die slecht samenwerken, waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent aan het beheren van je vakantiepark. Goed nieuws? Booking Experts lost dit op.

WeMa Mobile

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van software waarbij de focus op native apps ligt. Bij de huidige parken die met onze app werken is het een cruciaal bedrijfsonderdeel geworden om in contact te komen en blijven met gasten.

Tommy Booking

Tommy Booking zorgt voor een hogere bezetting, beter resultaat en meer inzicht. Zo zijn wij al 40 jaar een succesvolle automatiseerder in de recreatie, voor onder andere reserveringssystemen.

Everyleisure

Met de innovatieve oplossingen van EveryLeisure creëer jij de ultieme gastbeleving op jouw vakantiepark, camping of hotel! Zo creëren wij een compleet systeem voor de recreatiebranche.

Recras

Verbeter de organisatie van je recreatiebedrijf Beheer boekingen, planning en klantcontact in één systeem. Stroomlijn je bedrijf met Recras.

Ardoer

Ben je op zoek naar een bestemming om je welverdiende vakantie te vieren? Dan ben je bij Ardoer aan het juiste (vakantie)adres! Ardoer biedt eental aan mogelijkheden aan voor een heerlijke kampeervakantie in Nederland.

Greatstay

Bij greatstay verzorgen wij een gepersonaliseerde app voor uw gasten. Hier vindt u alles wat u nodig heeft tijdens het verblijf zoals een informatiemap, bestelmodule, reserveer module en alle activiteiten in de buurt.

Fluister.nl

Bij Fluister krijg je als abonnee toegang tot ruim 200.000 luisterboeken, podcasts en e-books. Je kunt Fluister streamen of downloaden. Hierdoor kun je het niet alleen online maar ook offline gebruiken.

Ook partner van Wait worden?

Een partnerschap met Wait verbetert zowel de business van je klanten als je eigen business.