Luisteren

De leesmap met luisterboeken

Luisterboeken worden steeds populairder. In de Wait app vindt u meer dan 100 verschillende luisterboeken, van jong tot ouder.

Luisterboeken van Wait

Positieve effecten van verhalen luisteren

Steeds meer mensen ontdekken het luisterboek. Op deze manier ervaart men urenlang luisterplezier en ontspanning. Door de speciale effecten, geluiden en verschillende stemmen krijgt het verhaal een extra dimensie. Luisterboeken zijn daarom ideaal tijdens langere wacht-, verblijfs- of reismomenten. Ze hebben een positieve invloed op de beleving van uw gasten en de tijd vliegt voorbij!

Luisterboeken: gratis luisteren naar de mooiste verhalen

In alle rust luisteren naar de populairste luisterboeken. Met Wait hebben uw gasten de luxe om hier gratis gebruik van te maken. Wait geeft toegang tot een groot aantal luisterboeken, in diverse genres. Ook zijn er taalopties te selecteren, zodat ook internationale gasten gebruik kunnen maken van deze service.

  • Kansen voor laaggeletterden

  • Meer dan 300 luisterboeken

  • Beschikbaar in meerdere talen

  • Afsluiting voor prikkels van buitenaf

Digitale leesmap bij de huisarts

Ons aanbod aan luisterboeken

Bekijk alles

Wacht niet langer en Activeer Wait op uw locatie!

De app is na activatie direct door uw gasten te gebruiken. Zodra men uw organisatie betreedt heeft men toegang tot de digitale leesmap, met gratis tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben uw gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men uw organisatie betreedt.

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de door u gewenste locatie(s) op basis van GPS. Van rijdende voertuigen, vakantieparken, cruiseschepen tot salons en wachtruimtes. Direct na activatie kunnen uw gasten de content in de app Wait tot zich nemen. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen, dat maakt activatie wel zo gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig!

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de Wait app krijgt men direct een overzicht van alle tijdschriften. Na het aandrukken van het favoriete tijdschrift, kan men de actuele of voorgaande editie selecteren om te gaan lezen. Er is een mobielvriendelijke leesfunctie beschikbaar en ook is er de mogelijkheid om vele pagina`s in één keer over te slaan zodat men snel het favoriete artikel kan lezen.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Onderaan de navigatiebalk selecteert men boeken. De covers geven een eerste indruk, maar via het informatie icoontje kan men de samenvatting lezen. Nadat een boek is geopend kan de gebruiker de lettergrootte na eigen wens instellen. De inhoudsopgave is intuïtief en we houden bij waar de gebruiker is gebleven, dit zorgt ervoor dat mensen -zelfs bij organisaties met een korte verblijftijd- eenvoudig starten aan het (verder) lezen van een boek.

Luisterboeken

Onderin de navigatiebar selecteren mensen luisterboeken. Net als bij de boeken kan men eerst een samenvatting van het boek tot zich nemen, direct bij het aandrukken van de cover begint het boek af te spelen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat je hebt geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug bij het verder luisteren.

Luisterboeken van Wait

Naast luisterboeken biedt de app ook tijdschriften en boeken

Lees meer over de tijdschriften en boeken in de app.

Boeken van Wait