Luisteren

De leesmap met luisterboeken

Luisterboeken worden steeds populairder. In de Wait app vindt u meer dan 100 verschillende luisterboeken, van jong tot ouder.

Luisterboeken van Wait

Positieve effecten van verhalen luisteren

Steeds meer mensen ontdekken het luisterboek. Op deze manier ervaart men urenlang luisterplezier en ontspanning. Door de speciale effecten, geluiden en verschillende stemmen krijgt het verhaal een extra dimensie. Luisterboeken zijn daarom ideaal tijdens langere wacht-, verblijfs- of reismomenten. Ze hebben een positieve invloed op de beleving van uw gasten en de tijd vliegt voorbij!

Luisterboeken: gratis luisteren naar de mooiste verhalen

In alle rust luisteren naar de populairste luisterboeken. Met Wait hebben uw gasten de luxe om hier gratis gebruik van te maken. Wait geeft toegang tot een groot aantal luisterboeken, in diverse genres. Ook zijn er taalopties te selecteren, zodat ook internationale gasten gebruik kunnen maken van deze service.

  • Kansen voor laaggeletterden

  • Meer dan 300 luisterboeken

  • Beschikbaar in meerdere talen

  • Afsluiting voor prikkels van buitenaf

Digitale leesmap bij de huisarts

Ons aanbod aan luisterboeken

Bekijk alles

Wacht niet langer en Activeer Wait op uw locatie!

De app is na activatie direct door uw gasten te gebruiken. Zodra men uw organisatie betreedt heeft men toegang tot de digitale leesmap, met gratis tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Naast luisterboeken biedt de app ook tijdschriften en boeken

Lees meer over de tijdschriften en boeken in de app.

Boeken van Wait