Lezen

Tijdschriften en leesboeken voor uw gasten

Biedt uw gasten toegang tot een uitgebreid aanbod van actuele en voorgaande edities van de meest populaire tijdschriften en leesboeken.

Boeken van Wait

Positieve effecten van lezen

Lezen is goed voor je. Het houdt je brein jong, geest alert en zorgt voor ontspanning. Wie regelmatig leest, ervaart dan ook minder stress en slaapt beter. Met een goed leesaanbod van actuele digitale tijdschriften en digitale boeken verhoog je de gastvrijheid en klantbeleving.

Online tijdschriften: de beste week- en maandbladen

Verras uw bezoekers en gasten met een uitgebreide tijdschriften app. De digitale tijdschriften kunnen op elk moment door jong en oud op jouw locatie(s) gelezen worden. Online tijdschriften lezen is hygiënisch en coronaproof. Het is de ideale vervanging van de fysieke leesmap en boekenkar in iedere wacht- en/of verblijfslocatie.

  • Mobielvriendelijke leesfunctie

  • Actuele en voorgaande edities

  • Ruim aanbod tijdschriften voor jong en oud

  • Coronaproof alternatief voor wachtkamer tijdschriften

Digitale boeken: altijd een goed boek

Heeft u gasten die langer blijven of regelmatig terugkomen? Bied dan extra lang leesplezier met de digitale boeken van Wait. Laat bezoekers meevoeren met een roman, historisch drama of een ijzingwekkende thriller.

  • Boeken voor alle leeftijden

  • Educatieve boeken en vele andere genres

  • Boeken van bekende schrijvers en bestsellers

  • Draagt bij aan de loyaliteit van je gasten

Bekijk ons aanbod

Bekijk alles

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Wacht niet langer en activeer Wait bij uw organisatie!

De app is na activatie direct te gebruiken op locatie door gasten, bezoekers en medewerkers. Zodra zij jouw organisatie betreden hebben ze toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen

Naast leesvriendelijke tijdschriften en boeken biedt de app ook luisterboeken

Lees meer over de luisterboeken in de Wait app

Luisterboeken van Wait