Lezen

Tijdschriften en leesboeken voor uw gasten

Biedt uw gasten toegang tot een uitgebreid aanbod van actuele en voorgaande edities van de meest populaire tijdschriften en leesboeken.

Boeken van Wait

Positieve effecten van lezen

Lezen is goed voor je. Het houdt je brein jong, geest alert en zorgt voor ontspanning. Wie regelmatig leest, ervaart dan ook minder stress en slaapt beter. Met een goed leesaanbod van actuele digitale tijdschriften en digitale boeken verhoog je de gastvrijheid en klantbeleving.

Online tijdschriften: de beste week- en maandbladen

Verras uw bezoekers en gasten met een uitgebreide tijdschriften app. De digitale tijdschriften kunnen op elk moment door jong en oud op jouw locatie(s) gelezen worden. Online tijdschriften lezen is hygiënisch en coronaproof. Het is de ideale vervanging van de fysieke leesmap en boekenkar in iedere wacht- en/of verblijfslocatie.

  • Mobielvriendelijke leesfunctie

  • Actuele en voorgaande edities

  • Ruim aanbod tijdschriften voor jong en oud

  • Coronaproof alternatief voor wachtkamer tijdschriften

Digitale boeken: altijd een goed boek

Heeft u gasten die langer blijven of regelmatig terugkomen? Bied dan extra lang leesplezier met de digitale boeken van Wait. Laat bezoekers meevoeren met een roman, historisch drama of een ijzingwekkende thriller.

  • Boeken voor alle leeftijden

  • Educatieve boeken en vele andere genres

  • Boeken van bekende schrijvers en bestsellers

  • Draagt bij aan de loyaliteit van je gasten

Bekijk ons aanbod

Bekijk alles

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben uw gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men uw organisatie betreedt.

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de door u gewenste locatie(s) op basis van GPS. Van rijdende voertuigen, vakantieparken, cruiseschepen tot salons en wachtruimtes. Direct na activatie kunnen uw gasten de content in de app Wait tot zich nemen. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen, dat maakt activatie wel zo gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig!

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de Wait app krijgt men direct een overzicht van alle tijdschriften. Na het aandrukken van het favoriete tijdschrift, kan men de actuele of voorgaande editie selecteren om te gaan lezen. Er is een mobielvriendelijke leesfunctie beschikbaar en ook is er de mogelijkheid om vele pagina`s in één keer over te slaan zodat men snel het favoriete artikel kan lezen.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Onderaan de navigatiebalk selecteert men boeken. De covers geven een eerste indruk, maar via het informatie icoontje kan men de samenvatting lezen. Nadat een boek is geopend kan de gebruiker de lettergrootte na eigen wens instellen. De inhoudsopgave is intuïtief en we houden bij waar de gebruiker is gebleven, dit zorgt ervoor dat mensen -zelfs bij organisaties met een korte verblijftijd- eenvoudig starten aan het (verder) lezen van een boek.

Luisterboeken

Onderin de navigatiebar selecteren mensen luisterboeken. Net als bij de boeken kan men eerst een samenvatting van het boek tot zich nemen, direct bij het aandrukken van de cover begint het boek af te spelen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat je hebt geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug bij het verder luisteren.

Luisterboeken van Wait

Wacht niet langer en activeer Wait bij uw organisatie!

De app is na activatie direct te gebruiken op locatie door gasten, bezoekers en medewerkers. Zodra zij jouw organisatie betreden hebben ze toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen

Naast leesvriendelijke tijdschriften en boeken biedt de app ook luisterboeken

Lees meer over de luisterboeken in de Wait app

Luisterboeken van Wait