Ontdek de digitale leesmap van Wait!

Met de digitale leesmap van Wait krijgen uw gasten gratis toegang tot meer dan 2500 tijdschriften, boeken en luisterboeken.

&C The Magazine

Ruim aanbod van +1500 tijdschriften, +500 boeken en +200 luisterboeken. Alles in één app!

Tijdschriften

Actuele en voorgaande editites van de populairste digitale tijdschriften.

Boeken

Digitale boeken van talentvolle en bekende schrijvers.

Luisterboeken

Laat uw gasten de kracht van geluid ervaren en luisteren naar de mooiste verhalen.

Columbus
Sevenster
Weekend
Party
Auto Review
Vriendin
Een zoete wraak
Quest Historie
Historia

Digitale tijdschriften en boeken

Biedt meer dan uw gast verwacht! Door het ruime en afwisselende aanbod van Wait worden uw gasten blij verrast. Dit heeft een bewezen positief effect op het gastvrijheidsgevoel en de klanttevredenheid.

  • Mobielvriendelijke leesfunctie

  • Boeken van bekende schrijvers en bestsellers

  • Actuele en voorgaande tijdschrift edities

Tijdschriften in restaurant

De kracht van een goed verhaal

Wait geeft uw gast toegang tot een groot aantal luisterboeken, in diverse genres. Niet voor niets zijn luisterboeken sterk in opkomst, biedt uw gasten ook het optimale gevoel van ontspanning en afleiding.

  • De optimale beleving van een goed verhaal

  • Voor iedereen; van laaggeletterd tot jong en ouder

  • Afsluiting voor prikkels van buitenaf

Werking

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben uw gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men uw organisatie betreedt.

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de door u gewenste locatie(s) op basis van GPS. Van rijdende voertuigen, vakantieparken, cruiseschepen tot salons en wachtruimtes. Direct na activatie kunnen uw gasten de content in de app Wait tot zich nemen. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen, dat maakt activatie wel zo gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig!

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de Wait app krijgt men direct een overzicht van alle tijdschriften. Na het aandrukken van het favoriete tijdschrift, kan men de actuele of voorgaande editie selecteren om te gaan lezen. Er is een mobielvriendelijke leesfunctie beschikbaar en ook is er de mogelijkheid om vele pagina`s in één keer over te slaan zodat men snel het favoriete artikel kan lezen.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Onderaan de navigatiebalk selecteert men boeken. De covers geven een eerste indruk, maar via het informatie icoontje kan men de samenvatting lezen. Nadat een boek is geopend kan de gebruiker de lettergrootte na eigen wens instellen. De inhoudsopgave is intuïtief en we houden bij waar de gebruiker is gebleven, dit zorgt ervoor dat mensen -zelfs bij organisaties met een korte verblijftijd- eenvoudig starten aan het (verder) lezen van een boek.

Luisterboeken

Onderin de navigatiebar selecteren mensen luisterboeken. Net als bij de boeken kan men eerst een samenvatting van het boek tot zich nemen, direct bij het aandrukken van de cover begint het boek af te spelen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat je hebt geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug bij het verder luisteren.

Luisterboeken van Wait

Wait gratis uitproberen?

Laat u verrassen door de digitale leesmap van Wait.

Wait proberen