Ontdek de digitale leesmap van Wait!

Met de digitale leesmap van Wait krijgen uw gasten gratis toegang tot meer dan 2500 tijdschriften, boeken en luisterboeken.

&C The Magazine

Ruim aanbod van +1500 tijdschriften, +500 boeken en +200 luisterboeken. Alles in één app!

Tijdschriften

Actuele en voorgaande editites van de populairste digitale tijdschriften.

Boeken

Digitale boeken van talentvolle en bekende schrijvers.

Luisterboeken

Laat uw gasten de kracht van geluid ervaren en luisteren naar de mooiste verhalen.

Weekend
Party
Elsevier Weekblad (EW)
Quest
Zuidenwind
Vriendin
National Geographic Traveler
Auto Review
Food Kerst

Digitale tijdschriften en boeken

Biedt meer dan uw gast verwacht! Door het ruime en afwisselende aanbod van Wait worden uw gasten blij verrast. Dit heeft een bewezen positief effect op het gastvrijheidsgevoel en de klanttevredenheid.

  • Mobielvriendelijke leesfunctie

  • Boeken van bekende schrijvers en bestsellers

  • Actuele en voorgaande tijdschrift edities

Tijdschriften in restaurant

De kracht van een goed verhaal

Wait geeft uw gast toegang tot een groot aantal luisterboeken, in diverse genres. Niet voor niets zijn luisterboeken sterk in opkomst, biedt uw gasten ook het optimale gevoel van ontspanning en afleiding.

  • De optimale beleving van een goed verhaal

  • Voor iedereen; van laaggeletterd tot jong en ouder

  • Afsluiting voor prikkels van buitenaf

Werking

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Wait gratis uitproberen?

Laat u verrassen door de digitale leesmap van Wait.

Wait proberen