Wait en WeMa Mobile slaan de handen in een!

19 januari 2022

Wait en WeMa Mobile gaan de krachten bundelen en samenwerken. Zowel Wait als WeMa Mobile zijn experts op het gebied van software die beide op hun unieke manier diverse sectoren voorzien van gemak, data inzichten en entertainment. 

Recreatie

Je gebruikers faciliteren via één app was nog nooit zo leuk en gemakkelijk en dan doelen we uiteraard op de recreatiebranche. Terwijl WeMa Mobile je verblijf soepel laat verlopen met de slimste technieken, krijg jij nog eens extra ontspanning met Wait door onbeperkte toegang tot populaire tijdschriften, lees- en luisterboeken op locatie. Door de innovatieve software te koppelen wordt op vakantie gaan én verblijven nog meer genieten. 

Koppeling

Gebruikt jouw organisatie WeMa Mobile of Wait? Door onze naadloze integratie is het nog nooit zo makkelijk om het beste van beide werelden te gebruiken. Door de koppelingen tussen beide apps aan elkaar te verbinden, ontstaat er een magie waar iedere gebruiker gelukkig van wordt. Door de soepele app verbinding ben je snel van de ene app naar de andere app in één klik. 

Wil jij meer weten over de mogelijkheid tot koppelen? Neem dan contact op met onze experts.

Wait

+31 (0)161 45 32 47

WeMa Mobile

+31 (0) 523 61 34 85