Waar vind ik digitale boeken en tijdschriften op vakantie?

5 maart 2022

Het is vakantie! Tijd om te verdiepen in de (luister) boeken waar de rest van het jaar niet aan toe is gekomen. 40% van de Nederlanders noemt de vakantie als hét moment om meer boeken te lezen en luisteren. Hoe kunnen recreatieparken hierop inspelen?

Tijdschriften en boeken lezen op vakantie

De zomer is voor iedereen, of je nu op vakantie gaat in Nederland of thuisblijft, het is een periode om lekker te ontspannen. Vaak spelen tijdschriften hierop in door een extra dik vakantienummer te maken of door zomerboeken uit te geven. Tijdschriften doen het erg goed als “lichte” content, alleen zijn deze niet zo licht om mee te nemen in de koffer of reistas. Wel wordt er vaak één boek meegenomen of wordt de e-reader weer afgestoft. Een e-reader is handig, want hier kun je al je favoriete boeken opzetten. Echter is een e-reader vaak duur in aanschaf en kost het extra geld om je boeken erop te zetten. Hoe mooi zou het zijn als jij jouw gasten hierin tegemoet kunt komen?

 

Heerlijk wegdromen tijdens een goed luisterboek

Naast boeken en tijdschriften worden luisterboeken steeds populairder. De populariteit is niet voor niets want voorgelezen informatie wordt sneller opgenomen. Een ander voordeel is dat je een luisterboek overal mee naartoe kan nemen. Een nadeel is dat het weer geld kost. Zou het niet een mooie extra service zijn als dit ook bij je gasten weggenomen kan worden?

Lezen en luisteren met een app?

Met de Wait app heb je 3 vliegen in 1 klap. Binnen de app hebben gebruikers gratis toegang tot de meest actuele tijdschriften, echte bestsellers en zowel Nederlandse als Engelstalige luisterboeken. Een service die jij als recreatiepark aan je gasten kunt bieden. Hoe leuk is het dat je kunt communiceren naar de gast dat jij een stapje extra zet om hun het ultieme vakantiegevoel te laten beleven?

Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw park? Neem dan contact op met ons!