Wait in de recreatiebranche!

27 juli 2021

Of je nu een camping, vakantiepark, bed & breakfast, of hotel bent, voor elke organisatie uit de recreatiebranche staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Jouw gasten zijn ten slotte diegene waar alles om draait! Bied jij jouw gasten een leuke tijd, dan is de kans aanwezig dat zij bij je terug komen en misschien zelfs hun positieve ervaring delen aan familie, vrienden of collega’s. Wait draagt graag bij aan de gastvrijheid voor jouw gasten. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

De digitale leesmap en luisterboeken van Wait!

Wait is een app waarmee gasten op vele locaties in Nederland, waaronder campings en vakantieparken, gemakkelijk toegang krijgen tot digitale tijdschriften, boeken of luisterboeken via hun eigen smartphone en tablet. Van de National Geographic tot de Party en van de Vriendin tot de Quest, maar ook bestsellers en luisterboeken van bekende schrijvers als Suzanne Vermeer en Paul van Loon. In de Wait app vind je het allemaal, voor zowel jong als oud!

Voordelen van digitale leesmappen en luisterboeken

Digitaal is de toekomst, althans, dat is wat vaak gezegd wordt. Steeds meer organisaties zijn bezig met digitalisering van hun services. Met het aanbieden van digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken bied je jouw gasten een heerlijk moment voor zichzelf tijdens de vakantie. Lees hieronder enkele voordelen van het aanbieden van digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken met de Wait app voor jouw organisatie uit de recreatiebranche:

  • Draagt bij aan het gastvrijheidsgevoel

  • Realiseer extra inkomsten

  • Altijd de favoriete tijdschriften, boeken of luisterboeken bij de hand

  • Nieuwe, maar ook voorgaande edities van meest favoriete tijdschriften

  • Luisterboeken bieden uitkomst voor laaggeletterden en kleine kinderen

  • Volledige ontzorging

  • Hygiënisch. Iedereen leest of luistert via hun eigen telefoon of tablet

  • Duurzaam, milieuvriendelijke en innovatief

  • Inzicht in algemene data omtrent o.a. de interesses van gasten en de tijden waarop zij tijd voor zichzelf hebben en Wait gebruiken. Persoonsgegevens van gasten blijven hierbij anoniem voor zowel Wait als de parken zelf.

Samenwerking TopParken en Booking Experts

Een enige tijd geleden kwamen wij van Wait in contact met TopParken, een geweldige organisatie uit de recreatiebranche met maar liefst 12 prachtige vakantieparken door heel Nederland. Vanuit de gedachte om Wait beschikbaar te stellen aan hun gasten werd een samenwerking snel gerealiseerd. Sinds April 2021 bieden TopParken en Wait in samenwerking met Booking Experts de mogelijkheid om digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken bij te boeken!

Booking Experts is hét alles-in-1 reserveringssysteem voor onder andere vakantieparken als TopParken, maar ook campings en verhuurorganisaties. Door het aanbieden van unieke software zijn zij sinds 2011 al in staat om balans binnen organisaties uit de recreatiebranche te herstellen en gasten daarmee een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hun doel is dan ook om organisaties die verder willen, ook echt verder te brengen! Door de koppeling tussen Wait en Booking Experts bieden we organisaties uit de recreatiebranche de kans ook hun gasten gemakkelijk Wait te laten bijboeken.

Wait bijboeken voor consumenten

Door de unieke koppeling met Booking Experts wordt bijboeken van Wait voor vakantiegangers van o.a. TopParken super gemakkelijk. De organisaties waar Wait bij te boeken is worden dan ook volledig ontzorgt. Wanneer de koppeling staat krijgen gasten de mogelijkheid om Wait tegen een kleine vergoeding bij te boeken. De organisatie waar Wait dan bij te boeken is ontvangt hiervan een percentage. Wait zorgt dus ook naast de extra service, ook voor een inkomstenbron!

Nadat gasten Wait bijgeboekt hebben, krijgen zij op het moment van inchecken een toegangslink tot Wait per mail toegestuurd. Vanaf dat moment, krijgen gasten hun gehele vakantie toegang tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken. Realiseer het ultieme ontspannen vakantiegevoel voor jouw gasten!

‘’Met Wait pak ik tijdens mijn vakantie echt een moment voor mezelf. Tegen lage kosten krijg ik toegang tot mijn favoriete tijdschriften, maar ook talloze boeken en luisterboeken!’’

Johan – gebruiker Wait app

‘’ Bij TopParken waren we op zoek naar een extra service om onze gasten nog meer ontspanning te bieden tijdens hun vakantie. Wait biedt hierin de oplossing. Via de Wait app hebben onze gasten namelijk toegang tot +1.000 tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun telefoon en tablet. Daarnaast worden we volledig ontzorgt en realiseren we een extra inkomstenbron. Nog een bijkomend voordeel voor onze gasten; geen gesleep met zware boeken en tijdschriften.’’

Lieke van Beuzekom – Marketing teamleider TopParken

Ik wil Wait ook aanbieden aan mijn gasten!

Wil jij Wait ook aanbieden aan gasten van jouw vakantiepark, camping of andere organisatie uit de recreatiebranche? Dat kan! Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Thijs Kennes
thijs@wait.nu

0641309566