Het succesverhaal van Vakantiepark Ackersate

12 januari 2022

Het Succes Verhaal: Ackersate
Sinds juni 2022 creëert Ackersate het ultieme vakantiegevoel voor haar gasten door o.a. de Wait App aan te bieden. In onze eerdere blogs lees je wat de mogelijkheden en voordelen zijn voor deelnemende organisaties en de gebruikers. Tijd voor een Succes Verhaal:

"Als vakantiepark zijn wij continu opzoek naar (nieuwe) initiatieven om onze klanttevredenheid te verbeteren. De Wait App is hier een uitstekend voorbeeld van. Op een innovatieve manier bieden wij onze gasten de allerbeste tijdschriften, boeken en luisterboeken gratis aan, ongeacht de locatie op het park.

Tot op dit moment brengen wij Wait onder de aandacht door middel van flyers die we bij elke aankomst aan de gast meegeven. Vanaf 2023 gaan we bijvoorbeeld ook Wait viltjes gebruiken bij onze horeca, zodat de gasten begrijpen dat ze het óók daar kunnen gebruiken.

Dankzij ons eigen dashboard zien we dat Wait ontzettend veel wordt gebruikt. Daarnaast is het erg fijn voor ons dat ze gekoppeld zijn met BookingExperts. Dat biedt ons de mogelijkheid om Wait door middel van automatische e-mails te promoten bij de gast. Via onze Ackersate App kunnen de gasten eenvoudig doorklikken naar de Wait App".