Unieke samenwerking tussen SVR en Wait

Laat je gasten en jijzelf genieten van de populairste tijdschriften, lees- en luisterboeken. Nu geheel 2024 gratis en vrijblijvend te gebruiken. Na invullen van onderstaand formulier ontvang je een mooi promotiepakket, bestaande uit enkele posters, vele flyers en een baliedisplay voor de eenmalige prijs van 10 euro.

Promotiepakket

Binnen 3 werkdagen verstuurd

Klaar om je gasten te verrassen? Vele organisaties gingen je voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaam je de verblijfsmomenten voor je gasten. De ontwikkeling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.500 locaties aangesloten bij Wait.

Eindeloos lees- en luisterplezier voor je gasten en jezelf!

Wait App is reeds beschikbaar op jouw camping

Wait is een Nederlandse app waarmee een gebruiker gratis toegang krijgt tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken bij aangesloten Wait locaties. Door een samenwerking met Wait is deze app komend jaar gratis toegankelijk op alle SVR campings. Jouw gasten kunnen, zolang zij op de camping zijn, vele tijdschriften en (luister)boeken lezen op de eigen tablet of telefoon.

Wij zien dit als een mooi voordeel voor zowel campings als donateurs. Na dit jaar kijken we of er veel gebruik van is gemaakt. We gaan dit binnenkort ook communiceren naar de donateurs.

Je kan zelf de app downloaden. Mocht het bolletje op je camping niet groen worden? Gelieve ons via de app Wait of dit formulier te contacten, dan zorgen we dat dit z.s.m. is opgelost.

©2024 Wait. All rights reserved.