Nieuwe samenwerking tussen Recras en Wait - dé digitale leesmap

Profiteer van deze nieuwe samenwerking en probeer Wait nu 3 maanden gratis én vrijblijvend uit. Laat je gasten genieten van de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun eigen smartphone of tablet.
  • Wait is beschikbaar op 2.000 locaties

  • Ideaal voor wacht -, reis -en verblijfmomenten

  • Gebruikers beoordelen Wait met 4,8 sterren

  • Voor alle leeftijden

  • 1000 tijdschriften, 250 boeken en 750 luisterboeken

De app

Door heel de app vind je mobielvriendelijke functies. Zo kun je gemakkelijk door pagina's heen bladeren, houd de app automatisch bij waar je gebleven bent, de lettergrootte veranderen en een taaloptie kiezen.

Activatie

Na aanmelding activeren we je locatie binnen 24 uur op afstand o.b.v GPS. Vanaf dan ben je een deelnemende Wait locatie.

Tijdschriften

Het grootste aanbod wat Wait te bieden heeft is tijdschriften. Zo zijn er meer dan 1000 tijdschriften in de app te vinden met alle mobielvriendelijke functies.

Boeken

Wait beschikt over meer dan 250 boeken in de app. Deze zijn gevarieerd met verschillende genres, bekende schrijvers en bestsellers. Je hebt in de app ook toegang tot samenvattingen.

Luisterboeken

Naast lezen zijn er ook luisterboeken beschikbaar in de app. Met 750 luisterboeken is er voor ieders wat. Deze luisterboeken zijn voor iedereen toegankelijk.

Artikelen

Het is mogelijk om losse artikelen te lezen. Je kan catogorieën kiezen en je aanbevolen leestijd selecteren. De app filtert de artikelen automatisch op de voorkeur van de gebruiker.

Wait wordt beoordeeld met 4,8 sterren

Nancy van Vorselen

zomaar eens een tijdschrift lezen, helemaal gratis

Tom Ooms

mooie app met heel veel tijdschriften voor als je op een SVR camping zit in OV. of andere locaties waar je gratis kan lezen

MissLeonie

Op vele campings maak ik er gebruik van. Ik ga op mijn werk ook navragen of we dit kunnen aanbieden voor klanten/gasten.

Peter h

super, een perfecte vervanger voor de tijdschriften die vroeger in de wachtkamer lagen: een veel ruimere keus aan tijdschriften en eenvoudig te bedienen!

Profiteer van je proefperiode

Vul je gegevens in en profiteer gratis en vrijblijvend van je proefperiode vanaf wat ingaat vanaf april.

Reken hier je voordeel uit!

Benieuwd wat jouw licentie je eigenlijk zou kosten per maand. Reken het uit door het onderstaande formulier in te vullen.

Looptijd

12 maanden

Per maand

Op aanvraag

©2024 Wait. All rights reserved.