+

Meditaties op maat

Patiënten ervaren regelmatig stress in de wachtkamer of spanning voor een behandeling of uitslag. Wait en Minutez hebben hun krachten gebundeld en bieden op maat gemaakte meditaties die een positief effect hebben. Hierdoor ervaren patiënten:
  • Minder stress

  • Meer rust en ontspanning

  • Betere slaap tijdens een opname

Exclusieve content

In de Wait-app staat exclusieve content, speciaal ontwikkeld voor patiënten, of ze nu wachten op een gesprek, controle, of voor langere tijd in het ziekenhuis zijn. De meditaties van Minutez helpen tegen stress, angst en slapeloosheid. Download de app nu en ontdek het ruime aanbod aan passende meditaties.

Succes verhaal

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis wordt de Wait-app op brede schaal ingezet. Tijdens de opnames bij een dagbehandeling wijzen de verpleegkundigen expliciet op de positieve effecten van meditaties. Ze tonen de patiënten hoe ze de app kunnen downloaden en de meditaties kunnen starten via de categorie 'luisterboek'. Lees hieronder de positieve reacties van tevreden patiënten.

Ervaringen van gebruikers

De meditaties zijn te vinden onder de categorie luisterboeken.

Melik de Roode

Toen ik naar het ziekenhuis ging vond ik het wel spannend maar dankzij de meditaties in de Wait-app heb ik mijn rust en kracht terug gevonden.

Shane van Holland

Groot aanbod en fijne app. Hierdoor verveelde ik mezelf niet tijdens de dagbehandeling

Berthe van Rijsbergen

De meditaties in deze app hebben mij heel erg geholpen tijdens het ziekenhuisbezoek.

Bennie s

Werd een dag opgenomen in het ASZ, en mocht gratis gebruik maken van deze app. Het luisterboek kracht heeft mij heel erg geholpen tijdens de dag opname.

Corry

De luisterboeken over wachtkamerstress waren heel ontspannend. Dankjewel!

Sjoerd vd Meulen

Zeer goede app. Op heel veel plaatsen bruikbaar. Verblijf in ziekenhuis is prettiger geworden door heerlijk grasduinen in de grote hoeveelheid tijdschriften.

Marcel Willemsen

Werd opgenomen voor kleine ingreep in het umc en moest daarvoor best lang wachten. Maar die tijd kunnen doden met fijne tijdschriften Top

Willemien de Lang

makkelijke app waarbij je alles wat los en vast zit kunt lezen. artikelen, tijdschriften, boeken etc. Ik vind het heel fijn om te gebruiken bij het wachten in het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?

De meditaties van Minutez worden gemaakt door Lizet Bakker. Zij is ondernemer, coach en opleidingsadviseur binnen Zorg & Welzijn. Voor Lizet is meditatie niet in lotushouding stilzitten op een matje, maar een bewuste keuze om stress en onzekerheid te transformeren in rust en vertrouwen. Wil je ontdekken wat zij voor jouw organisatie, patiënten of medewerkers kan betekenen. Neem dan contact met haar op!

©2024 Wait. All rights reserved.