+

Meditaties op maat

Wachtkamerstress, spanning voor een behandeling of angsten voor het onbekende. ByLizet en Wait hebben op maat gemaakte meditaties toegevoegd die een ziekenhuis bezoek positief beïnvloeden.
  • Voorkom wachtkamerstress

  • Afleiding tijdens een behandeling

  • Persoonlijke ontwikkeling

Exclusieve content

Je bezoek aan het ziekenhuis aangenamer maken? Ontdek exclusieve content in de Wait-app tijdens je verblijf. Of je nu even moet wachten of voor langere tijd in het ziekenhuis bent, onze meditaties kunnen helpen bij stress, angst en slapeloosheid tijdens het bezoek. Download de app nu en geniet van ons diverse aanbod aan meditaties tijdens je ziekenhuisverblijf.

Succes verhaal met ASZ

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis zet de Wait-app ziekenhuis breed in, maar benoemt op de dagbehandelingen expliciet de meditaties van ByLizet. Door de op maat gemaakte meditaties ervaren gebruikers de behandeling als minder vervelend. Bekijk hieronder de positieve reacties.

Franke Vermolen

Hele fijne app voor in het ziekenhuis. Ik heb lekker genoten van de verschillende luisterboeken

Melik de Roode

Toen ik naar het ziekenhuis ging vond ik het wel spannend maar dankzij de meditaties in de Wait-app heb ik mijn rust en kracht terug gevonden.

Shane van Holland

Groot aanbod en fijne app. Hierdoor verveelde ik mezelf niet tijdens de dagbehandeling

Berthe van Rijsbergen

De meditaties in deze app hebben mij heel erg geholpen tijdens het ziekenhuisbezoek.

Bennie s

Werd een dag opgenomen in het ASZ, en mocht gratis gebruik maken van deze app. Het luisterboek kracht heeft mij heel erg geholpen tijdens de dag opname.

Corry

De luisterboeken over wachtkamerstress waren heel ontspannend. Dankjewel!

Sjoerd vd Meulen

Zeer goede app. Op heel veel plaatsen bruikbaar. Verblijf in ziekenhuis is prettiger geworden door heerlijk grasduinen in de grote hoeveelheid tijdschriften.

Marcel Willemsen

Werd opgenomen voor kleine ingreep in het umc en moest daarvoor best lang wachten. Maar die tijd kunnen doden met fijne tijdschriften Top

Willemien de Lang

makkelijke app waarbij je alles wat los en vast zit kunt lezen. artikelen, tijdschriften, boeken etc. Ik vind het heel fijn om te gebruiken bij het wachten in het ziekenhuis.

Meditaties van Bylizet

Ik ben Lizet. Als gepassioneerde bergwandelaar, boksliefhebber en ondernemer, ken ik als geen ander de waarde van rust in een wereld vol chaos. Voor mij is meditatie meer dan alleen stilzitten op een matje; het is een bewuste ontsnapping aan de constante informatiestroom, Wil jij ook de kans nemen om te ontsnappen aan de drukte van appjes, e-mails en sociale media? Neem dan contact op!

©2024 Wait. All rights reserved.