Leesmap bezorgen altijd op tijd en actueel

Wij bezorgen 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken op uw locatie. Uw gasten lezen of luisteren op de eigen telefoon of tablet. Vele organisaties gingen u voor, ontdekt de leesmap Wait.

Dé digitale leesmap voor organisaties

De digitalisering gaat in stroomversnelling. Dit geldt ook voor de leesmap. Liet u voorheen de leesmap bezorgen, is dat vanaf nu met Wait niet meer nodig.

Wait is een app waarmee uw gasten -via de eigen telefoon en tablet- bij binnenkomst in uw organisatie direct toegang krijgen tot eindeloos veel tijdschriften, boeken en luisterboeken. Onze bezorgers bezorgen digitaal door het gehele land, vanuit het gezellige brabant worden 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken geupload naar dagelijks 50.000+ gebruikers, bij meer dan 2.000 aangesloten locaties.

Tijdschriften in restaurant

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Klaar om uw gasten te verrassen? Vele organisaties gingen u voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaamt u de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor uw gasten. De ontwikkeling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.000 succesverhalen.

Wacht niet langer! Activeer Wait bij uw organisatie

De digitale leesmap van Wait is na activatie direct te gebruiken op locatie door gasten, bezoekers en medewerkers. Zodra zij uw organisatie betreden heeft men direct toegang tot de digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.