Leesmap bezorgen altijd op tijd en actueel

Wij bezorgen 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken op uw locatie. Uw gasten lezen of luisteren op de eigen telefoon of tablet. Vele organisaties gingen u voor, ontdekt de leesmap Wait.

Dé digitale leesmap voor organisaties

De digitalisering gaat in stroomversnelling. Dit geldt ook voor de leesmap. Liet u voorheen de leesmap bezorgen, is dat vanaf nu met Wait niet meer nodig.

Wait is een app waarmee uw gasten -via de eigen telefoon en tablet- bij binnenkomst in uw organisatie direct toegang krijgen tot eindeloos veel tijdschriften, boeken en luisterboeken. Onze bezorgers bezorgen digitaal door het gehele land, vanuit het gezellige brabant worden 24/7 de laatste tijdschriften, boeken en luisterboeken geupload naar dagelijks 50.000+ gebruikers, bij meer dan 2.000 aangesloten locaties.

Tijdschriften in restaurant

Ontdek de app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben uw gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men uw organisatie betreedt.

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de door u gewenste locatie(s) op basis van GPS. Van rijdende voertuigen, vakantieparken, cruiseschepen tot salons en wachtruimtes. Direct na activatie kunnen uw gasten de content in de app Wait tot zich nemen. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen, dat maakt activatie wel zo gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig!

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de Wait app krijgt men direct een overzicht van alle tijdschriften. Na het aandrukken van het favoriete tijdschrift, kan men de actuele of voorgaande editie selecteren om te gaan lezen. Er is een mobielvriendelijke leesfunctie beschikbaar en ook is er de mogelijkheid om vele pagina`s in één keer over te slaan zodat men snel het favoriete artikel kan lezen.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Onderaan de navigatiebalk selecteert men boeken. De covers geven een eerste indruk, maar via het informatie icoontje kan men de samenvatting lezen. Nadat een boek is geopend kan de gebruiker de lettergrootte na eigen wens instellen. De inhoudsopgave is intuïtief en we houden bij waar de gebruiker is gebleven, dit zorgt ervoor dat mensen -zelfs bij organisaties met een korte verblijftijd- eenvoudig starten aan het (verder) lezen van een boek.

Luisterboeken

Onderin de navigatiebar selecteren mensen luisterboeken. Net als bij de boeken kan men eerst een samenvatting van het boek tot zich nemen, direct bij het aandrukken van de cover begint het boek af te spelen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat je hebt geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug bij het verder luisteren.

Luisterboeken van Wait

Klaar om uw gasten te verrassen? Vele organisaties gingen u voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaamt u de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor uw gasten. De ontwikkeling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.000 succesverhalen.

Wacht niet langer! Activeer Wait bij uw organisatie

De digitale leesmap van Wait is na activatie direct te gebruiken op locatie door gasten, bezoekers en medewerkers. Zodra zij uw organisatie betreden heeft men direct toegang tot de digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Offerte opvragen