De digitale lees- en luisterapp voor je patiënten en bezoekers

In een ziekenhuis staat goede zorg centraal. Maar ook ziekenhuizen kunnen er niet meer omheen dat er meer verwacht wordt. Patiënten en bezoekers letten steeds meer op service, gastvrijheid en beleving. Met Wait kun je hier slim op inspelen door het aanbieden van digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Eindeloos leesplezier op eigen smartphone en tablet

Verras patiënten, bezoekers en zelfs medewerkers met gratis toegang tot digitale tijdschriften en boeken. Met wel 1500+ tijdschriften en 200+ boeken is er voor ieder wat wils! Voor jong en oud, educatief en hygiënisch.

  • Mobielvriendelijke leesfunctie

  • Vermindert het gevoel van stress

  • Bevordert de nachtrust en socialisering

Ontdek de kracht van luisterboeken

Laat jouw patiënten, bezoekers en zelfs medewerkers in alle rust luisteren naar een goed verhaal. Met de Wait app speel je in op deze behoeften in jouw ziekenhuis. Het biedt daarnaast afleiding voor patiënten en bezoekers. Laat ze ontspannen en meevoeren met de mooiste luisterboeken.

  • 300+ luisterboeken met verschillende taalopties

  • Bevordert de persoonlijke ontwikkeling

  • Vermindert het gevoel van eenzaamheid

Digitalisering van de zorg

Steeds meer digitale consulten worden er gedaan door artsen en doctoren. Ondanks dat dit een efficiënte manier van communiceren is met de patiënt, wordt er toch veel gevraagd van de patiënt. Bij uitloop zal de patiënt eerder de digitale wachtruimte verlaten en Wait zorgt ervoor dat in deze minuten vermaak en verlichting aangeboden wordt.

  • Maakt wachten leuk

  • Minder uitval

  • Efficiënt voor het indelen van tijd

Wil jij Wait eerst gratis uitproberen?

Ontdek de mogelijkheden van Wait.

probeer nu gratis

Interviews met onze klanten

Mijntje Lenting

St. Anna Ziekenhuis

Deze organisaties omarmen Wait

Vier behandelingen op een dag en tussendoor wachten en rusten. Voor de mensen die bij ons in de kliniek liggen, wilden we het wachten aangenamer maken. Met de Wait app zijn we daarin geslaagd. En niet onbelangrijk: het is een stuk hygiënischer. 24/7 tijdschriften en boeken luisteren/lezen op je eigen telefoon en tablet.

Marjolein Zakee

Libra Revalidatie Audiologie

Bij het St. Anna Ziekenhuis waren we op zoek naar mogelijkheden om onder andere tijdschriften op een andere manier aan te bieden. Innovatie en duurzaamheid speelde hierbij een grote rol. Daarnaast is gastvrijheid voor het St. Anna natuurlijk van groot belang. Met de digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken van Wait kunnen we dit nog meer uitstralen richting onze patiënten en bezoekers maar ook medewerkers.

Mijntje Lenting

St. Anna Ziekenhuis

De reden dat wij de Wait app aan zijn gaan bieden is omdat het enorm veel toegevoegde waarde heeft voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Met het brede aanbod aan digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken proberen we men een zo prettig mogelijk verblijf te bieden en verbreden we onze dienstverlening. Daarnaast is het voor ons als ziekenhuis erg prettig dat Wait graag meedenkt in het promoten van de app binnen onze organisatie. Zo realiseerden we zelfs promotiemateriaal in onze eigen huisstijl!

Emmelien de Groot

UMC Utrecht

Door COVID-19 hebben we afscheid moeten nemen van de tijdschriften in de wachtruimtes. Wait is hier de perfecte oplossing. De app wordt enthousiast ontvangen door patiënten en bezoekers, maar ook door onze eigen medewerkers.  Daarnaast is de app makkelijk te installeren en is het gebruiksvriendelijk, waardoor we binnen één dag al meer dan 200 downloads hadden gerealiseerd. Verder is het aanbod breed en voor ieder wat wils. Met Wait maken we het wachten een stukje leuker.

Ka-an Man

ETZ Ziekenhuis

Door COVID-19 mochten de bladen niet meer van hand tot hand gaan en werden we getipt op Wait. De klanten reageren enthousiast op de app. Het installeren is eenvoudig en er wordt veel gebruik van gemaakt. De leesmap digitaal, zo ben ik klaar voor de toekomst!

Jaap Allart

Lintsen kappers

Wait is voor ons een ideale partner voor het optimaliseren van de digitalisering voor onze patiënten. We bespreken regelmatig de nieuwste ontwikkelingen en brainstormen dan over interessante toevoegingen. Met de digitale wachtkamer app van Wait nemen we afscheid van fysieke bladen en zijn we in staat om nieuwe technieken toe te passen.

Wim Pleunis

ETZ Ziekenhuis

Ik maakte voor het eerst kennis met Wait in het ziekenhuis. Wij zetten Wait in zakelijke leesmap voor mensen die wachten in de wachtruimte tijdens klein onderhoud en reparaties. Maar ook voor ouders die met kinderen auto’s komen bewonderen.

Peter van Riel

Automotive van Riel

Bij TopParken waren we op zoek naar een extra service om onze gasten nog meer ontspanning te bieden tijdens hun vakantie. Wait biedt hierin de oplossing. Via de Wait app hebben onze gasten namelijk toegang tot +1000 tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun telefoon en tablet. Bijkomend voordeel; geen gesleep met zware boeken en tijdschriften.

Lieke van Beuzekom

TopParken

Bekijk hieronder de inhoud van Wait

Hulp nodig of de mogelijkheden direct bespreken? Neem dan contact met ons op!

Plan je afspraak

Juni 2023
MADIWODOVRZAZO
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.