Profiteer van de unieke samenwerking tussen Techno Benelux en Wait

Gratis tijdschriften, lees- en luisterboeken voor jouw gasten en medewerkers!

3 maanden gratis en vrijblijvend

Laat je gasten nu 3 maanden gratis en vrijblijvend (je zit nergens aan vast) genieten van de populairste tijdschriften, lees -en luisterboeken. Door het aanbieden van de Wait-app creëer je een opgeruimde zithoek en bied je een innovatieve, gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossing. Bovendien is het goedkoper dan fysieke tijdschriften, altijd actueel en is het assortiment veel uitgebreider.

Hoe werkt het? 1. Je locatie is geactiveerd middels GPS, wat betekent dat iedereen op je locatie, zolang ze daar verblijven, toegang krijgt tot tijdschriften, lees -en luisterboeken. Hiervoor hoef je niets te doen. 2. Middels subtiel promotiemateriaal worden je gasten hierop geattendeerd. Het promotiemateriaal is voorzien van een QR-code. - Scan de QR-code; - Download de Wait-app; - Zet je locatie aan; - Begin met lezen, er is geen account nodig. 3. Veel lees – en luisterplezier!

Promotiemateriaal Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis een mooi promotiepakket voor optimale zichtbaarheid op je locatie(s).

Prijzen na gratis en vrijblijvende periode Inkoopvoordeel: €19,95 i.p.v €26,95 excl. p.m.
Meer locaties = nog meer voordeel: * 10+ locaties: €17,96 * 20+ locaties: €15,96 * 40+ locaties: €11,97 * 50+ locaties: €9,98

Extra korting! Wil je na deze 3 maanden nog steeds de Wait-app aanbieden? Schrijf je nu dan al in en profiteer nog eens van 1 extra maand gratis*. Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Wij nemen automatisch contact met je op.

Partner Techno Benelux

Aanvraag

Vul je gegevens om de extra korting en/of promotiepakket te activeren

Eindeloos lees- en luisterplezier voor je gasten

Klaar om je gasten te verrassen? Vele organisaties gingen je voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenamen organisties de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor hun gasten. De ontwikkling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.500 succesverhalen.

Hoe werkt Wait?

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.