Den Helder

De goedkoopste leesmap van Den Helder

De digitale leesmap van Wait is ook beschikbaar in Den Helder en nu al actief op tientallen locaties.

Goedkoopste en meest uitgebreide leesmap

Wait is de goedkoopste en meest uitgebreide leesmap die er bestaat. Verwonder uw gasten met een leesmap die veel meer biedt dan men verwacht. Zo is Wait uitgerust met de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken, stellen wij de actuele en voorgaande edities beschikbaar en wordt u volledig ontzorgt.

  • Coronaproof, duurzaam en innovatief

  • Dé app met zowel lees als luister mogelijkheden

  • Lezen en luisteren op eigen smartphone of tablet

  • Inzicht in het lees- en luistergedrag van uw gasten

Tijdschriften in restaurant

Hoe werkt de Wait app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben uw gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men uw organisatie betreedt.

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de door u gewenste locatie(s) op basis van GPS. Van rijdende voertuigen, vakantieparken, cruiseschepen tot salons en wachtruimtes. Direct na activatie kunnen uw gasten de content in de app Wait tot zich nemen. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen, dat maakt activatie wel zo gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig!

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de Wait app krijgt men direct een overzicht van alle tijdschriften. Na het aandrukken van het favoriete tijdschrift, kan men de actuele of voorgaande editie selecteren om te gaan lezen. Er is een mobielvriendelijke leesfunctie beschikbaar en ook is er de mogelijkheid om vele pagina`s in één keer over te slaan zodat men snel het favoriete artikel kan lezen.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Onderaan de navigatiebalk selecteert men boeken. De covers geven een eerste indruk, maar via het informatie icoontje kan men de samenvatting lezen. Nadat een boek is geopend kan de gebruiker de lettergrootte na eigen wens instellen. De inhoudsopgave is intuïtief en we houden bij waar de gebruiker is gebleven, dit zorgt ervoor dat mensen -zelfs bij organisaties met een korte verblijftijd- eenvoudig starten aan het (verder) lezen van een boek.

Luisterboeken

Onderin de navigatiebar selecteren mensen luisterboeken. Net als bij de boeken kan men eerst een samenvatting van het boek tot zich nemen, direct bij het aandrukken van de cover begint het boek af te spelen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat je hebt geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug bij het verder luisteren.

Luisterboeken van Wait

Neem direct contact op

Vrijblijvend informatie over Wait, verkrijgt u van één van onze medewerkers. Plan een afspraak in en ervaar of Wait voor uw organisaties van waarde kan zijn.