Bleiswijk

De goedkoopste leesmap van Bleiswijk

De digitale leesmap van Wait is ook beschikbaar in Bleiswijk en nu al actief op tientallen locaties.

Goedkoopste en meest uitgebreide leesmap

Wait is de goedkoopste en meest uitgebreide leesmap die er bestaat. Verwonder uw gasten met een leesmap die veel meer biedt dan men verwacht. Zo is Wait uitgerust met de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken, stellen wij de actuele en voorgaande edities beschikbaar en wordt u volledig ontzorgt.

  • Coronaproof, duurzaam en innovatief

  • Dé app met zowel lees als luister mogelijkheden

  • Lezen en luisteren op eigen smartphone of tablet

  • Inzicht in het lees- en luistergedrag van uw gasten

Tijdschriften in restaurant

Hoe werkt de Wait app

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Neem direct contact op

Vrijblijvend informatie over Wait, verkrijgt u van één van onze medewerkers. Plan een afspraak in en ervaar of Wait voor uw organisaties van waarde kan zijn.