Unieke samenwerking tussen Qualizorg en Wait

Wait is dé digitale leesmap van Nederland. Deze start-up van het jaar heeft inmiddels 2.500 aangesloten organisaties, ontdek wat deze unieke samenwerking voor u betekent.

Uniek aanbod

Vanaf nu genieten je gasten -via de eigen telefoon en tablet- van gratis tijdschriften, lees en luisterboeken tijdens het verblijf bij jou praktijk, een cadeau van Qualizorg.

Wait is de vervanger van de fysieke leesmap. De dagelijks 60.000 gebruikers beoordelen Wait met een 9.4. Ken je de Wait app nog niet? Download hem dan hier (download knop).

Zoals je in de app zelf ervaart hebben jullie nu de basis variant, wil je premium dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Door de koppeling met Qualizorg stimuleren we daardoor het invullen van de vrangelijst, mensen krijgen namelijk na versturen van de vragenlijst 7e dagen toegang tot Wait uit naam van uw organisatie. Tevens ontvang je een uitgebreid promotiepakket en inloggegevens om live statistieken te zien over het gebruik. Nu geen € 26,95 maar € 15 per maand zonder opstartkosten.

Wil je gratis de basis variant blijven aanbieden download hier de flyer (download knop) zodat je gasten weten dat Wait ook in jouw praktijk beschikbaar is.

  • Verhoging van het aantal ingevulde vragenlijsten

  • Gegarandeerd de goedkoopste leesmap

  • Hygienisch en milieuvriendelijk

  • Beoordeeld met een 9+

  • Actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken

Digitale leesmap bij de huisarts

Van basis naar premium?

Door de unieke samenwerking nu voor 15 euro per maand

We gebruiken je bedrijfsnaam voor het activeren van je locatie

Gratis 3.000+ tijdschriften, lees- en luisterboeken voor jou gasten

Klaar om je gasten te verrassen? Vele organisaties gingen je voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaam je de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor je gasten. De ontwikkling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.500 succesverhalen.

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.