Profiteer van de unieke samenwerking tussen Procent en Wait - dé digitale leesmap

Gratis tijdschriften, lees- en luisterboeken voor je gasten en medewerkers.

Wait

Maak tot 31 december 2023 gratis en vrijblijvend kennis met Wait Laat je gasten en medewerkers gratis en vrijblijvend (je zit nergens aan vast) genieten van geselecteerde artikelen, in de basisuitvoering van de Wait-app. Door het aanbieden van de Wait-app bied je een innovatieve, gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossing. Het is niet gelimiteerd en veel goedkoper dan fysieke tijdschriften!

*Hoe werkt het? * 1. We hebben je locatie geactiveerd middels GPS, wat betekent dat iedereen op je locatie, zolang ze daar verblijven, gratis toegang heeft tot de Wait-app en de geselecteerde artikelen. Hier hoef je verder niets voor te doen. 2. Middels onderstaand formulier kun je een gratis promotiepakket aanvragen, voor optimale zichtbaarheid op je locatie. Het promotiemateriaal is altijd voorzien van een QR-code. 3. Je gasten hoeven alleen de QR-code te scannen, hun locatie aan te zetten en kunnen direct beginnen met lezen. Er is géén account nodig. Je gasten genieten nú gratis van de Wait-app. Veel lees -en luisterplezier!

Premiumuitvoering De premiumuitvoering bestaat uit 3.000 titels in de vorm van tijdschriften, boeken en luisterboeken. Zowel oudere als de meest actuele edities, en altijd automatisch geüpdatet. Naast dit geweldige aanbod, ontvang je een eigen dashboard voor inzage statistieken en gratis koppeling met software, applicatie en/of narrow-casting*

Procent-ledenvoordeel Liever de premiumuitvoering? Vul het formulier in en profiteer van Procent-ledenvoordeel. We nemen z.s.m. contact met je op.

*Voor koppeling met software, applicatie of narrow-casting hebben we permissie nodig van de betreffende leverancier

Tijdschriften in restaurant

Aanvraag

Vul je gegevens in om de extra korting en/of promotiepakket te activeren.

Eindeloos lees- en luisterplezier voor je gasten

Klaar om je gasten te verrassen? Vele organisaties gingen je voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaam je de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor je gasten. De ontwikkling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 10.000 succesverhalen.

Hoe werkt Wait?

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

Persoonlijk gesprek?

Plan je afspraak

Juni 2023
MADIWODOVRZAZO
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.