Het maximale vakantiegevoel

BEX en Wait slaan handen ineen

Biedt jouw gasten gedurende het verblijf op je recreatiepark digitaal toegang tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken. Een geweldige dienst voor je gasten en het is volledig geautomatiseerd.

 • Booking Experts

Wat is Wait

Nederlanders combineren vakantie vaak met de aankoop van een tijdschrift en / of boek. Hoe fantastisch is het wanneer je hierop inspeelt en je gasten toegang geeft tot uitgebreid aanbod voor jong en oud.

Met Wait hebben jouw gasten -via de eigen telefoon en tablet- gedurende de gehele vakantieperiode toegang tot de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken. De toegang verkrijgt men door de unieke koppeling met Booking Experts. Je hoeft er niets voor te doen om je gasten te verrassen en ze het ultieme vakantiegevoel te bieden.

 • Volledig geautomatiseerd
 • Het ultieme vakantiegevoel
 • 1000+ tijdschriften, boeken en luisterboeken
Demo aanvragen

Samenwerking

Omdat de koppeling met Booking Experts een feit is, maakt dit het extra makkelijk voor je als organisatie om Wait aan te schaffen op het park in de huisjes en caravans. Zo heb je ook een positieve invloed op de beleving van de vakantie van de gast binnen de accommodatie. Met Wait krijgen uw gasten – volledig geautomatiseerd- gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken zodra men het vakantiepark betreedt. Nu een speciale actie voor alle Booking Experts klanten: korting op de opstartkosten! Dit betekent dat je nu €395,- betaalt in plaats van €495.

 • €100,- korting op de opstartkosten
 • Profiteer van de samenwerking
 • Deze zomer nog geniet van de gemakken van Wait
  Wil jij gebruik maken van deze unieke actie? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op!

  Andere over Wait

   App

   Download Wait