Unieke samenwerking tussen Bedandbreakfast.nl en Wait

Sinds begin dit jaar is de samenwerking definitief. Inmiddels zijn er honderden B&B's aangemeld. U profiteert van exclusief ledenvoordeel!

Wait - de digitale leesmap

Wait is een Nederlandse app waarmee een gebruiker gratis toegang krijgt tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken bij aangesloten Wait locaties.

Wens je Wait op jouw locatie aan je gasten aan te bieden, dan profiteer je van exclusief ledenvoordeel! Je betaalt slechts €9,95 per maand, in plaats van €26,95 o.b.v. 12 maanden.

BedandBreakfast.eu ziet dit als een mooi voordeel om de gastvrijheid te verhogen, tegelijkertijd kunnen jullie er zelf ook gebruik van maken.

De app zelf ervaren?

Aanmelden kan hier

Binnen 48 uur is Wait premium beschikbaar voor uw gasten na het invullen van dit formulier. U ontvangt tegens een promotiepakket gratis.

Bied je gasten 3.000 tijdschriften, boeken en luisterboeken

Klaar om uw gasten te verrassen? Vele organisaties gingen u voor!

Met de digitale leesmap van Wait veraangenaamt u de wacht-, reis- en verblijfsmomenten voor uw gasten. De ontwikkeling is gestart in 2020 en inmiddels zijn er meer dan 2.500 succesverhalen.

Hoe werkt Wait

Introductie

Wait is dé digitale leesmap voor organisaties met wacht-, reis- en verblijfsmomenten. Met Wait hebben je gasten gratis toegang tot digitale tijdschriften, lees- en luisterboeken via de eigen telefoon en tablet zodra men je organisatie bezoekt

Activatie en werking

Organisaties sluiten bij Wait een licentie af. Wait activeert de gewenste locatie(s) op basis van GPS, ook bewegende objecten. Vanaf dat moment is Wait voor iedereen te gebruiken. Wait is niet afhankelijk van bestaande softwaresystemen.

Wait locaties

Tijdschriften

Bij het openen van de app is er een overzicht van alle covers. Tijdschriften zijn in mobiel vriendelijke leesfunctie beschikbaar, meerdere pagina`s tegelijkertijd overslaan is eenvoudig en de app onthoud waar men de vorige keer is gebleven.

Tijdschriften van Wait

Boeken

Ieder boek is voorzien van een samenvatting, welke te filteren is op persoonlijke interesse. Tijdens het lezen kan de lettergrootte worden aangepast en door het geheugensteuntje van de app kan je maanden later nog verder gaan daar waar je was gebleven.

Luisterboeken

De gebruiker kan filteren op persoonlijke interesse, twijfelt men dan is er een prettige samenvatting te raadplegen. Met een gebruiksvriendelijke inhoudsopgave, vooruit- en terug spoelfunctie zien we dat mensen snel hun weg vinden. Is het een week geleden dat men heeft geluisterd? Geen probleem we spoelen standaard 10sec. terug.

Luisterboeken van Wait

© Copyright 2023 Wait. All rights reserved.